Yhteystiedot

Hoitola Preventio

Vaihtoehtoinen ja holistinen terveydenhoito

Laukontori 6 B
33200 Tampere


+358503714442

preventio@preventio.fi

YhteistyökumppanitEasyFit Tampere Keskusta

EasyFit Kangasala

EasyFit Ylöjärvi

IHMISEN FYSIOLOGIASTA JA LPGSYSTEMS ENDERMOLOGIE HOIDOISTA

Jos haluat muutoksia vartaloosi milläänkään kriteerillä, niin tärkein fysiologiaan vaikuttava hoito on lymfanestekierron vilkastuttaminen.
Lymfa -eli imunestekierron aktivoinnilla saadaan rasvakudoksen solunulkoinen neste liikkumaan eli ns. selluliittikuona poistumaan kehosta.

Imusuonisto on kehomme viemäristö ja sen tukkeuduttua stressin, ympäristömyrkkyjen, epäterveellisen ravinnon yms. seurauksena olo on kuin keittiössä, jossa viemäri kuplii.
Imusuonet muodostavat imusuoniston eli kattavan verkon kehossa. Imusuoni on verisuonta pehmeämpi ja paineettomampi eikä verkostolla ole omaa pumppaamoa niin kuin verisuonistolla. Imusuonisto tarvitsee tukea ympäröivästä kudoksesta ja siksi kehon jäntevyydellä on merkittävä vaikutus helposti muokkautuvaan imusuoneen.

Esim. liialla pinkeydellä kudoksessa voidaan lymfasuoni painaa lyttyyn. Ei ole väliä aiheuttaako kireyden liian tiukka lihasmassa vai rasvakudoksen kasvamisesta johtuva turvotus, lopputulos on sama.
Toinen ääripää eli veltto kudos esim. laihdutettaessa, ei anna suonistolle lainkaan tukea. Liikkumattomuus ja erilaiset sairaudet myös aiheuttavat kudosvelttoutta.
Lymfanestekierrolle ihanteellista on tasaisesti jäntevä vartalo, jossa ei ole lihasjännityksiä eikä merkittäviä rasvakertymiä.

Toiminnallista lymfanestekiertoa tukee monipuolinen liikkeellä olo, istumista ja staattista jännitystä välttäen sekä lihasvoiman rauhallinen ylläpito, venytyksiä ja lepoa unohtamatta.
Imusuoniston lymfakierrolla on monia vaikutuksia elimistössä. Siellä kulkee erilaisia aineita kudoksista verenkiertoon ja päinvastoin, esimerkiksi ruokailun jälkeen rasvamolekyylejä. Lymfakierto vaikuttaa myös suolistoon ja ulostemassan nestepitoisuuteen. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on kuljettaa nestettä imusolmukkeisiin, jossa elimistön taudinaiheuttajat tuhotaan.

Rasvakudoksen aineenvaihdunnan parantaminen on tavoitteena kun halutaan muokata vartaloa. Heikko nestekierto näkyy turvotuksena ja selluliittina sekä myös viileämpänä ihona. Rasvakudos, jossa aineenvaihdunta on heikko reagoi heikosti laihduttamiseen.

LPGSYSTEMS ENDERMOLOGIE hoidoista lue lisää täältä:
http://www.preventio.fi/lipomassage
http://www.preventio.fi/selluliitti

Jos et ole aikaisemmin kokeillut LPG Endermologie hoitoja, voit ottaa tarjouksen 3 * 60min hintaan 150e ! 
( norm. 195e)

Tervetuloa hoitamaan keho enemmän vastaanottavaisemmaksi! Siitä kiittää myös mieli <3