Yhteystiedot

Hoitola Preventio

Vaihtoehtoinen ja holistinen terveydenhoito

Laukontori 6 B
33200 Tampere


+358503714442

preventio@preventio.fi

YhteistyökumppanitEasyFit Tampere Keskusta

EasyFit Kangasala

EasyFit Ylöjärvi

Bella Vista

Bella Vista

BECOMING FULLY ALIVE Retriitti

Seuraavat retriitit toukokuussa 2018!

Löydätkö itsesi vallitsevassa elämäntilanteessasi enemmänkin laatikossa asuvana zombiena koko lankavyyhti sekaisin kuin, että osaisit hienosti vedellä oikeista naruista ja elämä menisi juuri niin kuin olet sen suunnitellut?
Eli joku muu vetelee naruista.

Oletko kadottanut elämänilon ja luovuuden, todellisen rakkauden ja aidon suhteen ja tilalle on tullut sisäinen kuolio, elämä kulkee enemmänkin autopilotilla kuin omilla valinnoillasi ?
Eli et ole löytänyt ketään/mitään, joka vibroi täydellisesti kanssasi.

Oletko hukannut avaimen alitajuntaasi ja joku ulkopuolinen joutuu sinulle kertomaan, mitä pääsi sisällä tapahtuu ?

Elätkö elämääsi häkin sisällä mm. työpaikalla, parisuhteessa, yksin ollessasi tai omien ajatustesi keskellä tai jopa koko olemassaolosi on häkin sisäista elämää ? 
Eli olet kauan sitten kadottanut yhteyden itseesi.

Tunnetko koskaan asuvasi mahtavassa kartanossa mutta löydät itsesi aina vaan eteishallista kyyhöttamästä, elämän mennessä omalla karulla tavallaan haaskuulle ?

Haluatko olla onnellinen ? Haluatko herätä täydellisesti eloon ? Saada elämääsi asioita, joista pystyt oikeasti nauttimaan ? Ilman teeskentelyä, ilman että käytät sisintä tuskaasi apuvälineenä nautinnon hankkimiseen !

Oletko valmis päästämään asioista irti ??
Jos vastasit ainakin viimeiseen ja tärkeimpään kysymykseen KYLLÄ, niin onneksi olkoon !!!
Voit jatkaa eteenpäin lukemista :)

Toinen BECOMING FULLY ALIVEretriittini KreikassaCorfun vehreällä saarella alkaa lähestymään eli 1. - 8.9. Retriittiin otan 8 johdatuksen tuomaa osallistujaa mukaan.
Retriitille tullaan etsimään kadotettua onnellista mieltä, nauttimaan luonnosta ja terveellisestä kreikkalaisesta ruoasta. Harrastamaan joogailua tai uutena joogina kenties ihastumaan ja löytämään uusi väylä kehon ja mielen hallintaan. Omaa aikaa voi viettää niin paljon kuin haluaa, mihinkään ei siis ole pakollista osallistua mutta olisi kuitenkin suotavaa, jotta saisi kotiin viemiseksi energiaa ja uusia aatelmia parempaan tulevaisuuteen.

Merenrantakävelyä, vuorivaellusta, auringossa paistattelua, uiskentelua meressä, kirjoihin uppoutumista, uusien ystävyyssuhteiden solmimista, keskustelua, hyviä yöunia, puhdistavia hoitoja, itsekseen ajattelua.

Yhden päivän pyhitämme Pantokratorvuoren valloitukselle. Autenttisen naturalistin, Savvas 'The Mountain Man of Corfu' 
opatuksella teemme päiväretken 1000m korkealle vuorelle. Matkaa tehdään rauhassa virkistävillä tauoilla höystettynä niin, että ehditään nautiskella näkymistä ja välipalasta.

Viimeisenä päivänä matkaamme Corfun länsipuolella sijaitsevaan Paleokastritsan kaupunkiin, tutustumme Monasteriin, jonka partaalta heitämme hyvästit egollemme ja puhdistaudumme niin kehollisesti kuin mielessämme La Grottan rotkolaguunissa.

Retriitin ravintopuoli koostuu terveellisestä kreikkalaisesta ruuasta, jonka meille loihtii ihana kreikatarkokkimme Marina. Aamusmoothiet, aamubrunssi, myöhäinen lounas ja iltapala pitävat huolen kylläisyydestä. Pitäydymme detoxaavalla ja sokerittomalla linjalla. Marina taitaa myöskin Thaihieronnan.

PAIKKA,
Villa Bella Vista, Kassiopi majoitus 2 hengen huoneissa.

Kremithas on Kassiopin kupeessa, vehreillä maisemilla ympäröity rinne, josta näkymät merelle. Retriitin sijainti on johdatuksen valitsema eli juuri oikea paikka välttää egon houkutukset ja keskittyä ainoastaan puhtaan mielen pitkälle kantaviin valintoihin.

Retriitin hinta 1250e, johon sisältyy:

Päivittäinen joogailu (Vinyasa&Yin)
Joogamaailmaan liittyviä luentoja ja keskusteluja
Vuorenvalloitus Pantokrator-vuorelle
Päiväretki Paleokastritsan kaupunkiin
Ruokailu aamiainen & illallinen
Bussikuljetus lentokentältä ja takaisin, samoin kaikki kuljetukset retkille.
Thai-hieronta maksua vastaan.

Lennot eivät sisälly hintaan. Halutessanne varaan lennot puolestanne.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut preventio@preventio.fi
Yhteyshenkilö
Anu Aejmelaeus, Ryt200-joogaopettaja
050 3714442
www.preventio.fi

Retriitin järjestäjä
PreventioYoga
Hoitola Preventio