Yhteystiedot

Hoitola Preventio

Vaihtoehtoinen ja holistinen terveydenhoito

Laukontori 6 B
33200 Tampere


+358503714442

preventio@preventio.fi

YhteistyökumppanitEasyFit Tampere Keskusta

EasyFit Kangasala

EasyFit Ylöjärvi

Lipomassagen ROLL´in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beeta- reseptoria. Tämä LPG hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.
Aktivoimalla rasvasolun Beeta- reseptoreita vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä.

Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarja. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuussa. Lipomassage on kivuton, riskitön ja luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle.

Cellu M6 KMI...Hoikentaa Kiinteyttää Muotoilee  
  • tehoaa vatsan ja jenkkakahvojen rasvakerrokseen
  • tehoaa rintojen alueelle kerääntyneeseen rasvaan
  • kiinteyttää alueita, jotka ovat olleet ylimääräisen rasvakerroksen venytyksessä
  • parantaa lihasten näkyvyyttä

Tässä linkki maahantuojan sivuille

http://www.lpgsystems.fi/lipomassage.php