Yhteystiedot

Hoitola Preventio

Vaihtoehtoinen ja holistinen terveydenhoito

Laukontori 6 B
33200 Tampere


+358503714442

preventio@preventio.fi

YhteistyökumppanitEasyFit Tampere Keskusta

EasyFit Kangasala

EasyFit Ylöjärvi

VinyasaFlowVinyasa Flow jooga on dynaaminen tunti, jossa kehon liikkeet ja asanat yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Tunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta.
Musiikkia käytetään oivana inspiraation lähteenä joogaharjoitukselle, jossa kokeillaan uutta, pidetään hauskaa ja rikotaan omia rajoja! Olo tunnin jälkeen on vapautunut, onnellinen ja inspiroitunut.
Vinyasa Flow on virtaava joogamuoto, joka kuuluu astanga -perheeseen; siinä on haastavat ja elvyttävät perusasanat.Tehokas ja samalla rentouttava tunti.

Vinyasa tulee Sanskritin kielen sanoista "nyasa" (asettaa) ja "vi" (erityisellä tavalla). Tämä joogalaji, jossa hengityksen ja liikkeen yhdistäminen on pääroolissa, perustuu Sri T. Krishnamacharayan (nykyjoogan isä) klassiseenVinyasa Kramaan ja siinä on piirteitä sekä Iynegar-, Vin-, ja Astangajoogasta, että klassisesta Hathasta ja somaattisesta liiketerapiasta.

Tervetuloa saamaan kehollesi, sielullesi ja terveydellesi tasapainoa. Kehität samalla sisäistä ja ulkoista vahvuutta, kuntoa, notkeutta, tasapainoa ja tyylikkyyttä, sekä opit rentoutumaan!